Van Hoof W

BIJ ONS PAST ALLES ALS GEGOTEN

Met een voorgeschiedenis van 20 jaar ervaring in de wegenbouw, zijn wij 10 jaar geleden aan een eigen project begonnen, een uniek concept op de markt :  Van Hoof W  levert u de machines voor aanleg en herstelling van asfalt- en beton-oppervlakken, én de producten die daarvoor aangewend worden.

 

U kan bij ons terecht voor een volledige oplossing voor Uw project:  of het nu gaat over het vullen van voegen, aanbrengen van gietasfalt, waterdicht maken van wegen of gebouwen, het verdichten van asfalt met walsen of trilplaten : Van Hoof W geeft u deskundig advies, levert u de geschikte en kwalitatieve produkten en biedt u de machines nodig voor uw werken, nieuw, tweede-hands en te huur, met professionele service. Wij verdelen topmerken als Bornit, Grün, Interdesco, Masterpac, etc.

 

Uitgegroeid van regionale speler zijn we thans actief over heel België, en ook in Luxemburg, Nederland, Frankrijk en Rusland. Onze klanten zijn lokale overheden, intercommunalen, kleine en grote industriële en constructie-bedrijven, wegenbouwers, tuinaanleggers…

 

Contacteer ons met uw vragen voor uw project, wij gieten het in de juiste vorm.